Divendres 12 novembre 2010

19:00 Casal Jaume I

Carrer Mare de Déu de la Balma, 1 (veure plànol)

Castelló de la Plana

COS la Plana, conscient de la importància d’aglutinar esforços entre tots els col·lectius que treballen per la dignitat laboral participa activament en la Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa (CRTR). Aquesta implicació no es queda sols en debats teòrics o l’assistència a assemblees (base de tota organització) sinó que consisteix en l’aportació de la seua militància al treball de carrer pròpiament dit.
La CRTR segueix denunciant les successives reformes laborals amb les quals l’estat espanyol fa que els treballadors siguen cada vegada més precaris. En la presentació pública que es farà el divendres 12 de novembre de 2010 a les 19:00 al Casal Jaume I (carrer Mare de Déu de la Balma) de Castelló de la Plana, la CRTR pretén formalitzar la seua existència donant-se a conèixer de manera oberta.

La multitudinària manifestació que la CRTR organitzà durant la vaga del 29-setembre és un reflex del descontent del poble. Es fa imprescindible que l’oposició a l’explotació laboral, que cada vegada s’accentua més, es base en la teoria i l’experiència, per això es comptarà amb una enriquidora xerrada sobre l’atur i la precarietat laboral a càrrec de Gonçal Bravo i Reig, tècnic de prevenció de riscos laborals i coordinador general de la Coordinadora Obrera Sindical (COS).