La Coordinadora Obrera Sindical – COS, va complir el tràmit legal necessari per anunciar als diferents agents polítics i patronals, la convocatòria de Vaga General per part de la nostra organització als territoris on tenim afiliats i afiliades: Comunitat Autònoma de Catalunya, Comunitat Autònoma del País Valencià i Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

D’aquesta forma, la COS ens hi sumem a la convocatòria de Vaga General pel 29 de Març, seguint la convocatòria de Vaga General feta abans a Euskal Herria, Galiza i Portugal, i després a la resta de territoris i pobles de la Península Ibèrica.

Al preavís presentat, la COS hem fet les següents peticions i exigències:

PRIMERA.‑    L’abolició del Real Decreto Ley 3/2012 de 10 de febrero donades les funestes implicacions que te per les actuals condicions laborals i la creació d’ocupació.

SEGONA.-     L’establiment d’un Salari Mínim de 1.200 euros, prestació d’atur de caràcter indefinit fins trobar un lloc de treball, i supressió dels augments dels impostos indirectes que ataquen fonamentalment a l’economia de les persones treballadores.

TERCERA.- Un augment de la despesa social i inversió en serveis públics (ensenyament, sanitat, transports, etc.) com única forma viable de reactivació econòmica i de sustento per totes les famílies treballadores; així com polítiques ecològiques a favor de la defensa del nostre patrimoni natural.

QUARTA.-   El respecte a la lliure determinació i sobirania del poble treballador del nostre país.

EL 29 DE MARÇ, EL SUD DELS PAÏSOS CATALANS EN VAGA!!

CONTRA LES RETALLADES I LA REFORMA, CONSTRUÏM LA UNITAT POPULAR!! ORGANITZEM-NOS I LLUITEM!!

VOLEM VIURE, TREBALLAR I DECIDIR A LA NOSTRA TERRA… PER LA TERRA I PEL TREBALL, A LA VAGA GENERAL!!