Cada 8 de març, es celebren els avenços aconseguits des de la suposada democràcia en matèria d’igualtat. És d’esperar que el proper Dia de la dona treballadora, el discurs de complaença i conformisme es tradueixi en un mobilització massiva davant l’espectacular ofensiva patriarcal que viurem aquest any. Hem de ser conscients que la suma de les retallades i la victòria electoral de la dreta ultra catòlica més rància planteja el pitjor escenari per als drets de les dones treballadores catalanes des de la transició. L’única sortida que ens queda és l’autodefensa, l’autoorganització de les dones i els homes feministes, de les opcions i identitats sexuals dissidents de la lluita del patriarcat.

En la xerrada podreu escoltar el perquè de la lluita feminista i la seva necessitat. No únicament és una problemàtica de dones sinó que el patriarcat oprimeix a tots els gèneres dels treballadors i eliminant-lo, aconseguirem fer una societat lliure. Si en voleu saber més podeu apropar-vos a la xerrada i adquirir més coneixement d’aquest tema tant oblidat.

Per això, us fem una crida a participar el dia 10 de març a l’Ateneu Popular Octubre (C/ Amistat 14) a les 19:30. Us hi esperem

 

Dona, lluita pels teus drets! Amb aquestes retallades no tenim futur!

Organitzen: l’Assemblea de Joves de Poblenou (AJP), Endavant (OSAN) del Clot-Camp de l’Arpa i el Poblenou i l’Assemblea de Joves independentistes del Clot (AJIC)