Ahir dijous 19 d’abril han estat detingudes 4 persones a la ciutat de Barcelona i altres 2 a Tarragona. Un d’aquests 6 nous detinguts pels Mossos d’Esquadra, és un company nostre, afiliat de la COS, i militant de l’organització política Endavant-OSAN.

Aquestes detencions s’emmarquen dins de la campanya repressiva derivada arran de la darrera Vaga General i evidencien que, tal i com va passar durant la jornada de vaga en diversos indrets dels Països Catalans, les forces d’ocupació continuen protegint la patronal i el capital, per tots els mitjans possibles al seu abast (pilotes de goma, pallisses, empresonament, detencions indiscrimades, provocació d’aldarulls, etc).

Des de la COS mostrem públicament tot el nostre suport i solidaritat amb els 6 companys detinguts avui 19 d’abril, i amb els tres joves companys que romanen empresonats, així com amb la resta de companyes i companys detinguts, apallissats, etc., en aquesta nova onada repressiva (que va començar amb els fets de l’IES Lluis Vives a València), i que no pretén cap altra cosa que legitimar la reforma del Codi Penal espanyol, que defensen des del PP, CiU, CEOE, etc., mitjançant la qual volen acabar amb els més elementals drets democràtics a la llibertat d’expressió, reunió, manifestació, etc.

Sense defensar la “violència indiscrimada”, entenem amb claredat que els realment violents són els patrons, i els seus servidors (polítics, policies, etc.), i que davant la destrucció total dels nostres drets més elementals com a persones, com a classe i com a poble, la solidaritat i la lluita són absolutament legítimes i necessàries.

Contra la privatització dels beneficis, i la generalització de les pèrdues sobre les nostres espatlles. Per solidaritat i dignitat; des de la COS exigim la immediata posada en llibertat sense càrrecs del nostre company detingut avui a Tarragona, i de totes les companyes i companys que han estat detingudes, apallissades o romanen empresonades arran de la darrera Vaga General del 29M.

Contra la repressió… Solidaritat i lluita de classes!!

Llibertat sense càrrecs pels lluitadors empresonats!!

Coordinadora Obrera Sindical – COS

Sindicat per l’Alliberament de Gènere, de Classe i Nacional dels Països Catalans

Animen a tota la societat a participar de les properes mobilitzacions en defensa dels nostres drets i per demanar la posada en llibertat de les companyes detingudes i empresonades.