Ahir 13 de gener, després de la concentració convocada per la Plataforma pels Drets Socials de València i la campanya SOS Parke, entre d’altres col·lectius, a la Plaça de Manises davant el Palau de la Generalitat (rebatejada amb el nom de Plaça de la Trinxera), més de 2000 persones eixiren en manifestació fins el Carrer la Nau, on es troba el Paranimf de la Universitat de València, per mostrar la seua solidaritat amb els vaguistes de fam que compleixen ja 22 i 16 dies respectivament.

Per altra banda, després d’una reunió amb la campanya SOS Parke, en la que s’informà de la situació del conflicte, els diferents grups parlamentaris de les Corts Valencianes, PP PSOE, EUPV i COMPROMIS, han decidit instar el Consell de la Generalitat a començar negociacions i nomenar un representant per solucionar el conflicte. Ahir s’entregà un document al President de les corts espanyoles on es demana també la seua mediació davant la greu situació i el caràcter que estan agafant els esdeveniments.

La tensió segueix en el Park Alcosa, amb recollides de firmes en suport a la campanya i diversos actes de sabotatge que en diferents institucions s’estan desenvolupant d’una forma anònima.

Els pressupostos municipals aprovats la setmana passada amb la col·laboració dels colps de la policia municipal, ha estat un detonant més d’aquesta situació.

PELS DRETS SOCIALS I EL DRET A DECIDIR!!
GENERALITAT VALENCIANA I AJUNTAMENT D’ALFAFAR PAGUEU EL QUE DEBEU!!
PER UN PLA DE MESURES D’URGÈNCIA!!

SOS PARKE 13-1-12