Denunciem i condemnem les agressions i assassinats contra el poble treballador palestí per part de l’estat d’Israel.

La Coordinadora Obrera Sindical, com a membre de la Federació Sindical Mundial, fem extensiva la nostra solidaritat internacionalista amb el poble treballador palestí, que s’enfronten una vegada més a l’agressivitat sionista de l’estat d’Israel.

Des del sindicalisme de classe i feminista dels Països Catalans condemnem fermament les agressions sionistes en curs contra les i els palestins: L‘assassinat d’almenys una vintena de ciutadans palestins, entre els quals nou criatures, a causa dels atacs aeris desencadenats per Israel a la franja de Gaza, els brutals atacs contra palestins a la zona de la mesquita Al-Aqsa i els esforços per desplaçar les famílies palestines de les seues cases a la zona de Sheikh Jarrah, a Jerusalem Est.

Exigim el final immediat de les agressions d’Israel contra el poble treballador palestí, que durant les darreres setmanes ha castigat als territoris palestins de Jerusalem Est i la Franja de Gaza i el final dels assassinats i detencions dels nostres germans i germanes palestines per part de les forces d’ocupació israelianes. El poble heroic de Palestina, que lluita i resisteix per la seua pàtria lliure, no està sol, la causa de Palestina és la causa del poble treballador català. Palestina vencerà!