Si fa uns dies anunciàvem l’elecció d’un company de la COS com a delegat a la Cooperativa d’ensenyament Aire Lliure d’Alacant, continuem amb més bones notícies al sud del país.

Així, aquesta passada setmana s'hi va oficialitzar la creació de les seccions sindicals de la COS als centres de treball de l'entitat cívica i cultural Escola Valenciana a les comarques del sud del país, amb seus a València i Alcoi.

Després d'estar col·laborant amb la COS durant un temps, i de tenir assessorament i suport des del primer moment amb diferents situacions difícils que afectaren l'entitat fa un temps (ERO temporal), diversos treballadors d'Escola van decidir impulsar les dues seccions sindicals, com una forma més directa de defensar els interessos col·lectius com a persones treballadores, per fer més visible encara el sindicat i per ajudar a reforçar el tarannà democràtic i social d'Escola Valenciana, no només des de la feina essencial que desenvolupa l'entitat en la defensa de la nostra llengua, cultura, escola i país, sinó també per fer més visible encara la defensa dels nostres interessos com a classe treballadora.

Per tot això, les companyes i companys de la COS a Escola Valenciana animen a totes les persones treballadores, d'Escola Valenciana o de qualsevol altra empresa, que s'estimen la nostra terra i la nostra llengua, i que a més, volen lluitar pels nostres drets col·lectius com a persones treballadores, que facen el mateix, i que s'organitzen a la COS.

Pel nostre alliberament complet, com a persones, com a classe treballadora i com a poble, seguim, seguirem. Entre totes i tots ho podem TOT.