Davant les retallades i pels nostres drets socials i laborals… Solidaritat i suport als i les treballadores del BCT.

 

No a la retallada de la Renda Mínima d’Inserció!!

 

Davant les darreres agressions de la Generalitat de Catalunya i dels seus sequaços, des de la COS ens solidaritzem i ens sumem a les convocatòries fetes per les companyes i companys en vaga del Barcelona City Tour, el dissabte 13, i del DRARI – Col·lectiu pels Drets dels Infants, el dijous 18 d’agost, totes dues a Barcelona.

 

Si no ens unim pels drets de totes i tots estarem perdudes!!

 

Si ens toquen a un… ens toquen a totes!!

 

 

Blog i convocatòria dels i les treballadores del BCT:

http://trabajadoresbct.wordpress.com/

 

Davant l’abús patronal: més vaga i manifestació!!

 

L’empresa ha declarat unilateralment y absurdament que l’atur parcial d’avui era il·legal i ha començat a amenaçar amb acomiadaments. Nosaltres seguim ferms/es en reivindicar els nostres drets, i sobretot el nostre dret fonamental a la vaga. Sabem que no ens el poden treure.

A més d’ampliar els horaris i dies de vaga, estem organitzant una manifestacióper aquest dissabte 13 d’agost que partirà de Plaça Catalunya a les 12h quan vinguem al centre després dels piquets a cotxeres.

Els i les trebajadores en vaga tornem a aquesta plaça, la plaça del poble, per plenar-la altra vegada d’indignació; sentim que la nostra lluita no està aïllada de la lluita més ampla per ser amos dels nostres propis destins.

 

Aturats i aturades, precàries, indignades, explotats i explotades, ens veiem als carrers!

No estem de vacances, estem en vaga!

 

 

PERQUE AMB LA POBRESA NO S’HI JUGA

 

El Dijous 18 d’agost des de les 18h fins a les 20h, davant la Generalitat de Catalunya, a la Plaça de Sant Jaume, a Barcelona, concentració sorollosa.

Porteu tot el què pugueu per a fer soroll… Aquest cop ens sentiran.

 

La Generalitat de Catalunya, a través del departament d’Empresa i Ocupació, ha canviat sense avisar a ningú i sense cap criteri tècnic la manera de pagar les RMI (Rendes Mínimes d’Inserció) Ho han fet mitjançant xec bancari a “domicili”, i aquests han arribat molt més tard. Conseqüència d’això, molta gent en situació vulnerable que depèn d’aquests ajuts ha perdut el poc que tenia; a vegades, fins i tot han hagut de dormir al carrer.

 

Presumptament és una política per a evitar fraus…. Però tot apunta a una retallada encoberta, ja que si en 15 dies no es cobra el xec o be els beneficiaris no es presenten a una entrevista al departament d’Empresa i Ocupació, se’ls pot “tallar “aquesta ajuda, sense cap mena de criteri social. Els treballadors de l’àmbit social i gestors d‘RMIs veuen la seva professionalitat greument qüestionada…I la ciutadania, cada vegada, veiem com els drets mes elementals de la persona es veuen retallats.

 

EXIGIM L’ INGRÉS DE LES RMIs PER TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA EL DIA 1 DE CADA MÉS. EXIGIM SER INFORMATS DELS CANVIS A TEMPS. EXIGIM TRANSPARÈNCIA I EXPLICACIONS. AQUESTA CRISI NO LA PAGARAN ELS QUE MENYS TÉNEN.

 

Expliqueu-li vosaltres mateixos al conseller d’Empresa I Ocupació, l’Honorable F. Xavier Mena gabinetconseller.emo@gencat.cat

 

Uns ciutadans afectats Uns professionals indignats

La Subcomissió d’Acció Social avançant ! ! !