Uns quants treballadors de l’empresa “Tecnocom Telecomunicaciones i Energia” hem decidit constituir-nos com a Secció Sindical de la COS per tal de defensar els nostres drets com a persones treballadores. Tots som tècnics informàtics que hem passat per altres empreses i coneixem molt bé el sector:

precarietat, salaris ajustats, empreses que fan calers a costa de vendre els NOSTRES serveis, convenis incomplerts, ignorància tècnica dels nostres superiors…

Hem intentat parlar nombroses vegades amb recursos humans i amb el Comitè d’Empresa (CCOO i UGT) i ha estat una pèrdua de temps desmotivadora. És per aquests motius que hem triat aquesta fórmula per restar alerta, per estar preparats pel següent embat i tenir la Secció Sindical com a escut per guanyar temps i força davant aquest gegant que constantment s’aprofita de la nostra feblesa individual.

Sabem que estem en temps de crisi i, com hem pogut comprovar, és l’excusa perfecta pels que ens volen seguir tenint com a mà d’obra submisa. En el món laboral on ens trobem creiem que el mínim que podem fer és crear una Secció Sindical per trencar amb l’aïllament i buscar la unitat d’acció.

Animem a les persones que treballin en el camp de la informàtica a seguir aquest exemple i cercar la forma d’estar organitzades com creguin dins els seus llocs de treball, lluny del sindicalisme venut.