Aquest juny es crea la secció sindical a l’empresa ‘Automóviles Palma’ a Paterna (l’Horta).

Aquest mes de juny de 2020, la COS hem constituït una nova secció sindical a la comarca de l’Horta, aquesta vegada a l’empresa del metall ‘Automóviles Palma’, que es dedica a la reparació i venda de vehicles i automòbils des de fa dècades a l’Horta Nord, primer a Burjassot i des de fa anys al Polígon de la Font del Gerro, a Paterna.

Després de mesos de treball amb companys de l’empresa, i arran de la situació produïda a causa de l’aprovació d’un ERTO el passat mes de març (tot just anunciat l’estat d’alarma per la Covid-19), hem pogut posar en marxa aquesta nova secció sindical per poder millorar la situació del conjunt de la plantilla.

En els pròxims dies i setmanes anirem anunciant les diverses iniciatives que estem tirant endavant. Igualment, fem una crida a afiliar-se a la COS, per reforçar la secció sindical a l’empresa i la lluita al conjunt del sector.

Només unides i fortament lligades al teixit social dels nostres barris i municipis podrem fer avançar la nostra lluita, defensar els nostres drets i llocs de treball, i avançar en la nostra emancipació plena.