Un grup de treballadors i treballadores de la carteria de Taradell (Osona) hem constituït la secció sindical de la Coordinadora Obrera Sindical (COS) a la companyia de Correos y Telégrafos España S.A, S.M.E.

Organitzades des del desembre del passat any 2020, vam crear la secció per tal de lluitar contra les arbitrarietats i males praxis que, des de fa temps, s’estan produint en aquesta carteria.

La nova secció, però, neix també amb la voluntat d’aglutinar a tots els treballadors i treballadores de Correos d’arreu dels Països Catalans, disposats a fer créixer el sindicalisme combatiu, de classe, feminista i nacional, dins de Correos y Telégrafos España S.A, S.M.E.

Cerquem defensar i lluitar pels drets de tots els i les treballadores des de l’autoorganització, a través de la secció sindical i d’assemblees de treballadores i treballadors a les diferents carteries. És per això que, des d’aquí, fem una crida a totes les treballadores i treballadors que tinguin aquesta consciència de classe, feminista i de concepció nacional emmarcada en els Països Catalans, que s’uneixin a la nova secció sindical de la COS per començar a treballar totes juntes.

Sindicar-se és defensar-se!