Ha nascut una nova secció sindical de la COS per denunciar la reiterada vulneració dels drets de les treballadores per part de l’empresa amb la complicitat i la passivitat de l’actual sindicat que deuria representar els nostres interessos i drets. Constituim la nostra secció a l’empresa Prezero España SA, encarregada de la gestió municipal de residus a Vila-real.

Cal ficar sobre la taula demandes com la falta d’epis, instal·lacions inadequades, plantilla insuficient, que deriva en l’excés de serveis, i un llarg cúmul de situacions que han d’acabar ja. Però no tot queda ací, l’empresa, davant d’aquesta passivitat abans esmentada, porta des de el 2019 negant-se a revisar les taules salarials, mantenint així a la plantilla en unes nòmines precàries, i sense un conveni propi que representaria unes millores laborals inexistents a dia de hui.

Des d’ací anunciem que ja fartes de la situació, les treballadores anem a organitzar-nos per fer front a l’empresa i per perdre la por a defensar i reclamar el que és nostre.

Visca la lluita de la classe obrera!

Vila-real, 19 d’abril de 2022 

Coordinadora Obrera Sindical – COS

sindicat de classe i feminista dels Països Catalans