La primera setmana d’agost, les afiliades a la COS als establiments hostalers de l’empresa Popy Moset SL a Castelló de la Plana, han constituït la secció sindical de la COS als diferents centres de treball de l’empresa.

Popy Moset SL és una empresa hostalera castellonenca que gestiona diversos establiments, tasques i pubs, com les tavernes Gambrinus o el pub irlandès The Temple Bar a la ciutat de Castelló de la Plana.

Les companyes s’han decidit a posar en marxa la secció sindical, amb el suport de companys del sindicat de les assemblees de la Plana i de l’Horta, per tal de poder defensar els seus drets laborals, salarials i socials (en qüestions salarials, de cotització, de jornada o de seguretat i salut laboral). Contra els abusos patronals i, sobretot, per garantir la conciliació de la vida familiar i laboral.

D’ací a poc temps anirem informant de noves accions que farem per defensar els drets de les companyes i companys.

Des d’ací fem una crida a totes les treballadores i treballadors del sector de l’hostaleria a organitzar-se, afiliar-se i defensar els seus drets… més ara, amb la situació que s’està generant en contra dels drets dels treballadors i de les treballadores.