Per segona volta, l’assemblea comarcal de l’Horta de la COS, va convocar una exitosa concentració de rebuig a Mango a València el passat 6 de maig.

El passat 6 de maig, al voltant d’un centenar de persones s’hi concentraren per mostrar el seu rebuig a l’empresa Mango per negar-se a pagar cap indemnització a les famílies de les més de 1138 treballadores mortes a l’esfondrament de l’edifici Rana Plaza a Dahka, Bangla Desh, el 25 dabril de 2013. Així mateix, també es va denunciar la seua política d’imatge, d’ús i abús de les dones treballadores, i de cossificació de les dones.

 

La concentració, que havia estat convocada per segona vegada per l’assemblea de l’Horta de la COS, en el març de les jornades anticapitalistes “València en lluita, sense por”, fou un èxit de convocatòria i va aconseguir moments de gran eficàcia, ja que durant l’hora i mitja que va durar la concentració, es va aconseguir que només dues persones compraren a la botiga (una de les 2 més cèntriques i importants que Mango té a València), mentre que un nombre considerable de clients pegaven mitja volta sense arribar a entrar-hi en molts casos. Cal destacar la gran feina informativa que s’hi va desenvolupar, repartint més de 500 fulls volants i rebent moltes mostres de suport.

Des de l’assemblea de l’Horta de la COS, volem agrair molt sincerament el suport i la participació dels companys i companyes del SEPC, de l’Esquerra Independentista, de l’Assembla Interuniversitària, de la CNT-AIT de València, SETEMPV, etc.

Continuarem convocant aquestes concentracions, fins a aconseguir fer efectiu el boicot a l’empresa Mango, que paguen les indemnitzacions que deuen a les famílies de les víctimes, i que comencen a plantejar-se noves formes d’intervenció i relació amb les dones treballadores… de Bangla Desh, dels Països Catalans i d’arreu del món!

Les treballadores no som mercaderia. Mango paga! Mango roba bruta! No compreu a Mango, per solidaritat.

+info: L'empresa tèxtil Mango explota la classe treballadora als Països Catalans i a Bangla Desh

Assemblea intercomarcal de l’Horta i la Ribera de Xúquer
Coordinadora Obrera Sindical – COS
Sindicat per a l’alliberament de gènere, de classe i nacional dels Països Catalans