L'estat espanyol no cessa en la seua persecució al poble treballador andalús que no calla.

La vesprada del dimecres 12 de març de 2014, han tornat a detenir al nostre company i amic Andrés Bódalo, responsable del Sindicato Andaluz de Trabajadores/as (SAT) a Jaén, i haurà de passar la nit a la comissaria.

 

 

 

 

El “motiu” de la seua detenció, de nou (després de la que va patir a primers del passat mes de febrer), ha estat visitar els talls de treball en la recollida de l'oliva, i mentre repartia el conveni del camp en diverses finques de la zona, denunciant l'explotació i abusos que sofreixen els treballadors i les treballadores, immigrants o no, i exigir el compliment del Conveni del Camp, ja que amb l’excusa de la crisi, la patronal ja no està ni tan sols respectant els mínims del conveni.

El nostre company Andrés es troba en aquests moments detingut a la Caserna de la Guàrdia Civil de Baeza (Jaén-Andalusia). Des de la COS preguem màxima difusió i suport, i exigim la immediata posada en llibertat sense cap càrrec de l’Andrés. Ja n’hi ha prou de repressió contra el sindicalisme de classe, combatiu, conseqüent i que realment defensa els interessos del Poble Treballador. Prou de repressió contra els i els que lluiten

#BódaloLibertad