Aquest dissabte, vigília de la jornada de festa imposada de la Constitució espanyola, com ja venim fent des de fa una colla d’anys, ens vam aplegar per mostrar el nostre rebuig a la carta magna espanyola. I ho vam fer inaugurant la nova seu de la Coordinadora Obrera Sindical, la COS, a Vic (Osona). Un local on, entre altres, s’hi reuneix l’associació l’Alou i l’assemblea osonenca de Maulets.
Una vintena d’afiliats i delegats sindicals de la COS, membres de l’associació i representants de Maulets, així com altres acompanyants, ens hi vam ajuntar per escoltar la xerrada del company David Fernandez, membre de la Torna, periodista i lluitador constant per la sobirania, social i nacional.

Després de la presentació de l’acte a càrrec de Joan Pujol, el David va fer un interessant i documentat repàs per temes d’actualitat, reflexions sobre l’endemà del 13-D i perspectives dels moviments socials i de les alternatives al sistema capitalista. A la xerrada seguí un col·loqui que es clogué amb un bridis pel futur del nou local i de les iniciatives que s’hi desenvolupen.
Un sopar va tancar la jornada, amb la perspectiva de seguir desenvolupant iniciatives informatives i de reflexió sobre l’actual situació dels Països Catalans i del món.
Enllaços: