Nova eina oberta, informativa i comunicativa, per les persones afiliades de la COS i per tots els companys i companyes de l’educació al País Valencià.

Des de fa unes setmanes, i a iniciativa de l’assemblea de la COS-Educació PV (la sectorial d’educació de la Coordinadora Obrera Sindical al País Valencià), s’ha posat en marxa un butlletí electrònic d’informació, amb la intenció que esdevinga una eina útil per totes les afiliades i afiliats de la COS i per totes les companyes i companys del sector al País Valencià, i per tal d’establir un canal de comunicació i informació entre totes les persones que formem part d’aquest projecte.

A partir d’ara i amb una certa periodicitat (que es vol i s’intentarà que siga tots els dimecres i divendres de cada setmana), es podrà disposar de tot un seguit d’informacions laborals i sindicals de gran interès i que tothom pot necessitar en un moment o altre. Aquesta informació tindrà a veure amb:

· L’adjudicació de places per al professorat interí.

· Funcionament de les borses de treball.

· Concursos i baremacions.

· Formació en general.

· Ofertes de treball en centres privats i concertats, universitats, etc.

· Convocatòries, mobilitzacions i esdeveniments diversos…

Així, i per tal de potenciar la participació i l’autogestió del projecte, es recorda que la Coordinadora Obrera Sindical som un sindicat de classe assembleari i autogestionat, que funcionem amb el treball de totes les persones que en formem part (sense subvencions, alliberats, etc.). Així, i per aquesta raó, tothom que vulga fer alguna suggerència o aportació, si es vol col·laborar, facilitar i compartir més informació, afiliar-s’hi, rebre el butlletí i/o rebre més informació pots escriure’ns a la següent adreça de correu electrònic: cos.educaciopv@gmail.com