El Bloc Anticapitalista de La Safor convoca una concentració de rebuig a l'escola d'estiu del Partit Popular.

El Bloc Anticapitalista de La Safor, espai unitari del qual participa la COS junt amb altres col·lectius, convoca el dijous 5 de setembre una concentració de rebuig a l'escola d'estiu del Partit Popular a l'hotel Bairén de la Platja de Gandia. Els propers 5, 6 i 7 de setembre tindrà lloc a Gandia l'escola d'estiu del Partit Popular a escala estatal. Aquesta serà la segona edició que se celebra a la capital de La Safor i sembla que el PP vol establir Gandia com a seu permanent d'aquesta trobada anual.

Els representants d'aquest partit han especulat amb el territori i s'han enriquit, han deixat milions de persones a l'atur, a milers sense casa, sense estalvis. Volen privatitzar l'educació i la sanitat, emparen el feixisme i menyspreen la nostra cultura. Ara volen ensenyar els seus com fer-ho amb total impunitat.

Des del Bloc Anticapitalista, tal com vam fer la darrera vaga general convocant un nombrós bloc anticapitalista i combatiu, assenyalem els organitzadors i participants en aquesta escola com els culpables de l’actual situació econòmica i rebutgem la seua presència.

Animem tots i totes a mostrar el seu rebuig i a treballar amb nosaltres dia rere dia per tal de crear alternatives al capitalisme als pobles i ciutats de la comarca de la Safor. No volem que ens visiten ni que ens governen.

 

Bloc Anticapitalista de La Safor
facebook.com/blocanticapitalista.lasafor / twitter.com/BlocAnticapital

#escoladelladres