Tot el nostre suport a Ermengol Gassiot, secretari general de la CGT de Catalunya i delegat sindical i treballador de la UAB, davant el procés repressiu engegat contra ell.

Ermengol Gassiot, figura com a denunciat en un sumari penal que instrueix el jutjat d’instrucció número 3 de Cerdanyola del Vallès, on la UAB es persona com a acusació particular.

Des de la COS (Coordinadora Obrera Sindical) volem donar tot el nostre suport a Ermengol Gassiot, secretari general de la CGT (Confederació General del Treball) de Catalunya i delegat Sindical i treballador de la UAB (Universitat Autònoma de Barcelona).

Entenem que les autoritats rectorals de la UAB han manifestat reiteradament mitjançant els fets la seva estricta adhesió a l'actual model de governança neoliberal a les universitats públiques, i així ho demostra aquest atac contra Ermengol Gassiot pels fets succeïts entre els mesos de maig de l’any 2012 i maig de 2013, que comencen amb la candidatura al rectorat “Nova UAB” que va passar a la segona volta de les eleccions són clarament una represalia i una evident conducta antisindical.

Traslladem la nostra solidaritat i suport a Ermengol Gassiot Ballbè i manifestem a la CGT, com a qualsevol persona o col·lectiu represaliat per la seva lluita sindical, la nostra voluntat de donar suport a qualsevol acció o estratègia amb l'objectiu d'evitar l'objectiu de l'acció repressiva de la UAB.