La COS cridem a participar de la manifestació convocada per dimecres 24 de juliol, a les 20h, a Port de Sagunt (Camp de Morvedre) contra el tancament de l'empresa TK Galmed.
 
 
 
 
 

29 anys després del desastre dels Alts Forns arribem al darrer acte de la desindustrialització del Camp de Morvedre. L’empresa Galmed, “propietat” de les empreses Krupp i Thyssen, de ràncies ressonàncies nacionalsocialistes, proposa tancar les seues instal·lacions, finançades generosament amb els nostres diners públics, per a emportar-se la producció a Alemanya i continuar venent el seu producte ací.

El desastre social que això produiria al Camp de Morvedre és difícilment assumible per la situació de crisi social que comportaria, especialment si recordem que d’altres empreses, com ArcelorMittal, podrien seguir un camí semblant.

Contra tot això, proclamem que la indústria metal·lúrgica a la nostra comarca té un valor estratègic irrenunciable i cridem a evitar per tots els mitjans el tancament d’aquestes instal·lacions.

 

Cridem a la col·lectivització de Galmed, això és, la confiscació de la planta productiva perquè siga posada en marxa pels treballadors en règim d’autogestió. Gestió assembleària de la planta i elecció d’un Comitè de Gestió de Fàbrica que substituesca l’actual gerència.

 

L’emancipació de les persones treballadores ha de ser obra de les pròpies persones treballadores!

 

MANIFESTACIÓ contra el tancament de TK Galmed – Plaça de Sant Ramon de la Sota (Port de Sagunt – Camp de Morvedre)
Dimecres 24 de juliol de 2013, a les 20h

 

 

Coordinadora Obrera Sindical

info@sindicatcos.cat

Facebook COS L'Horta