El Tribunal Suprem espanyol ha dictat una sentència contra l’ús del català com a llengua preferent en l’administració valenciana i contra la comunicació en català entre els governs autonòmics del País Valencià, el Principat i les Illes.

El Tribunal Suprem espanyol ha perpetrat una agressió inacceptable contra la llengua catalana, la llengua pròpia dels Països Catalans.

El Tribunal Suprem espanyol torna a exercir la seua funció de poder fàctic i repressor contra els drets lingüístics dels catalanoparlants, especialment al País Valencià.

El Tribunal Suprem espanyol ha dictat una sentència contra l’ús del català com a llengua preferent en l’administració valenciana i contra la comunicació en català entre els governs autonòmics del País Valencià, el Principat i les Illes.

El Tribunal Suprem espanyol ha dictat una sentència d’absolut menyspreu als catalanoparlants, sobretot al País Valencià.

El Tribunal Suprem espanyol nega tota racionalitat científica i filològica i executa un atemptat contra la llengua catalana.

A la Coordinadora Obrera Sindical expressem el nostre més absolut rebuig a aquesta sentència imperialista dels tribunals espanyols, amb la qual no es pretén una altra cosa més que l’extermini de la nostra llengua.

La manca de reconeixement de la unitat de la llengua catalana a l’estatut d’autonomia del País Valencià és un defecte en origen que actua en contra de la normalització lingüística del català i facilita l’execució de dictàmens tan aberrants com aquesta sentència.

A la Coordinadora Obrera Sindical reivindiquem una vegada més el dret dels valencians i les valencianes a ser atesos en la nostra llengua per les administracions públiques i recordem que per a garantir aquest dret és necessari que els funcionaris públics tinguen la corresponent competència en l’ús de la llengua.

Així mateix exigim al govern valencià que davant d’aquesta sentència criminal es mantinga ferm en la defensa del català, la llengua pròpia dels valencians i les valencianes, llengua compartida per tots els territoris dels Països Catalans, i duga a terme totes les actuacions necessàries per a garantir els drets lingüístics del nostre poble.

Des de la Coordinadora Obrera Sindical fem una crida a participar en les mobilitzacions que seran convocades els pròxims dies per les entitats i organitzacions que treballem per la plena normalització del català. Ara més que mai és necessari mantenir el nostre compromís amb la llengua.