La COS fa una crida a fer Vaga general i a participar de la mobilització convocada per al dijous 31 de març a Perpinyà (Rosselló).

L’anomenada llei El Khomri, en cas de ser aprovada, suposaria un pas més en la pauperització de les condicions de vida de les classes populars.

La Coordinadora Obrera Sindical (COS) se suma a la convocatòria de vaga general per al dijous 31 de març.

Assistim així a una nova mostra de la decadència d’un sistema polític els representants del qual, independentment de l’ideari amb el qual diuen identificar-se, donen carta blanca a la patronal per decidir (ells sí, de manera democràtica) quina legislació serveix millor els seus interessos de classe. Una nova mostra, al mateix temps, dels pocs escrúpols que té el gran capital a l’hora de triturar els nostres drets per tal d’incrementar el seu marge de benefici.

Hem de tenir ben clar que, si ens limitem a observar amb resignació l’aprovació d’aquesta llei amb l’excusa que “són fets consumats”, això no s’aturarà aquí. D’entrada, ens cal organitzar una resposta desacomplexada i contundent davant l’enèsima agressió a la classe treballadora. I, en aquest sentit, la jornada del 31 de març ha d’esdevenir una demostració de la nostra força. Perquè, no ens enganyem, el seu poder no és res sense la nostra força. Demostrem-los-ho de nou. Creguem-nos-ho i comencem a decidir al servei de quins interessos hem de canalitzar aquesta força.

La COS fa una crida, doncs, a la vaga general, així com a participar de la manifestació que tindrà lloc a partir de les 11.30 h davant la prefectura per tal d’omplir els carrers de Perpinyà i fer sentir la nostra veu.

 photo web--quadrat-COS-2016---31mar-catnord-2016_zpsgwo5isnp.png