Un altre país serà envaït i la seua població seran assassinades en nom de l'imperialisme.

Els Estats Units d'Amèrica i els seus aliats atacaran Síria per assegurar els seus interessos geoestratègics en la zona, és a dir, garantir la seguretat d'Israel i per garantir que els recursos naturals (aigua i energia) del país estan sota el seu control.

Els EUA, les potències occidentals i els seus aliats a l'Orient mitjà estan seguint amb Síria el mateix patró que seguiren abans amb Afganistan, Iraq o Líbia. Crear inestabilitat a l'estat, inventar unes proves falses per atacar i, finalment, actuar unilateralment per intervenir amb la força contra el poble.

Així doncs, exigim que qualsevol tipus d'atac contra les classes populars sirianes i kurdes que viuen a Síria i cap tipus d'ingerència externa (turca, nord-americana, israeliana, saudita, xinesa, russa…) s'ature immediatament. Denunciem l'imperialisme i exigim el dret d'autodeterminació dels pobles, davant les agressions dels estats imperialistes i predadors als pobles treballadors de Síria, Kurdistan, Palestina i tot l'Orient Mitjà.

La COS encoratgem a tot el poble dels Països Catalans a participar de les accions de solidaritat internacional per evitar l'atac.

Visca el poble treballador!
No a les agressions imperialistes!

Països Catalans, 7 de setembre de 2013
Àrea de relacions internacionals de la Coordinadora Obrera Sindical