La COS adreça la seva solidaritat amb els treballadors i les treballadores d'Indra del conjunt de l'estat. afectats per l'actual procediment d'acomiadament col·lectiu que pretén afectar 1850 treballadors/res.

Només podem qualificar l'actitud de l'empresa de canalla i d'una burla al sentit comú i a la intel·ligència dels treballadors i treballadores d'Indra, atès que el mateix dia que inicia el període de consultes de l'acomiadament col·lectiu amb la representació de les treballadores i treballadors va sortir a TVE demanant 100 informàtics juniors.

Indra és una 'empresa client' del prestamisme laboral mitjançant falses subcontrates que viuen precisament de prestar treballadors i treballadores com qualsevol altra mercaderia, i que, per això, se les anomena col·loquialment càrnies.

Indra únicament pretén maximitzar beneficis a canvi d'enviar treballadors i treballadores a l'atur i, per això, des de la COS donem tot el suport a la plantilla d'Indra per plantar cara a aquesta agressió i a totes les iniciatives mobilitzadores necessàries per lluitar contra un autèntic atemptat contra la intel·ligència dels treballadors i treballadores d'Indra i contra el conjunt de la classe treballadora.

No a l''acomiadament col·lectiu a Indra.
Solidaritat. La lluita és l'únic camí.

 photo tuiter-indra_zpsbdg0mcva.png