Expressem la nostra solidaritat amb les treballadores del Parc de Bombers de Mataró.

Davant les amenaces i pressions exercides pel feixisme espanyol xenòfob contra el Parc de Bombers de Mataró, que es materialitzaran en una concentració el dissabte 21 de setembre, la secció d'emergències de la COS i l'assemblea territorial de la COS al Maresme, volem mostrar el nostre suport i afecte amb els bombers del Parc de Mataró.

 

 

 

Aquests elements reaccionaris, sempre al servei dels poderosos i contraris als interessos de la classe treballadora dels Països Catalans, ara han dirigit la seva irracional ira contra les persones que treballen al Parc de Bombers de Mataró perquè des de fa setmanes oneja dalt de tot de l'antena del Parc una estelada, acció decidida democràticament en assemblea pels bombers que treballen dia rere dia al Parc de Bombers de Mataró.

El Departament d'interior de la Generalitat de Catalunya, lluny de posar-se al cantó dels bombers, ha pressionat i pressiona perquè l'estelada sigui retirada. Un Departament d'interior que ha perpetrat des de fa temps retallades, debilitant i impossibilitant que es pugui oferir un bon sistema d’emergències i que no ha volgut escoltar les demandes de les treballadores del sector, imposant mesures absurdes.

 

 

La secció d'emergències la COS i l'assemblea territorial de la COS al Maresme ens sumen a la concentració de solidaritat amb els bombers del Parc de Mataró. Animem a assistir, el divendres 20 de setembre, a les 19.00 h, davant del Parc de Bombers de Mataró (Via Sergia, 95) a la concentració de suport als bombers, convocada conjuntament per diverses organitzacions, entre elles la Candidatura d'Unitat Popular, el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans i Arran.

 

 
Secció sindical de la COS a Emergències de la Generalitat de Catalunya
www.emergenciescos.wordpress.com
tecnics.emergencies.cos@gmail.com
twitter.com/COSemergencies

Assemblea Territorial de la COS al Maresme
maresme@sindicatcos.cat
facebook.com/cos.maresme
twitter.com/cosmaresme