Amb la necessitat de construir una alternativa a la situació laboral precària que patim com a treballadors i treballadores, neix la Secció Sindical de la COS a Emergia Terrassa.

Els nostres contractes temporals e inestables, acompanyats d’una inexistent activitat i lluita sindical dels nostres actuals Representants al Comitè d’Empresa (CC OO i UGT), fa que emprenem aquest camí per a esdevenir una eina combativa al servei dels treballadors i treballadores.

 

Som assessors telefònics, assessors de base com tu, i estem indefensos davant les maniobres empresarials i les decisions contundents d’aquesta empresa amb els acomiadaments a companys i companyes que s’estan produint i no estan tenint cap resposta ni oposició.

A més a més el dia a dia és angoixant, la pressió que rebem és insuportable, sotmesos i sotmeses a la política de la por basada en el rendiment i l’acomiadament. En un clima basat en les males formes, les amenaces, les sancions i els maleïts ítems crítics… Que provoquen un ambient molt violent que fa molt difícil desenvolupar la nostra feina amb normalitat.

Tot això ha de canviar, necessitem estar informats dels nostres drets i deures, del que fa i desfà l’empresa… per a ser conscients en tot moment de què està passant i poder actuar en conseqüència.

És necessari estar units, sumar esforços i mobilitzar-nos quan sigui necessari, ha arribat el moment de plantar cara. Uneix-te a la Secció i a la seva assemblea que està oberta a tothom, iniciem plegats aquest procés que tot just acaba de començar.

@CosEmergia Secció Sindical COS Emergia Terrassa (el Vallès Occidental), 22 de juliol de 2014