La inauguració del PIL va celebrar-se amb un taller obert sobre insurgència laboral.

El passat divendres 15 de maig la Coordinadora Obrera Sindical (COS) va inaugurar el seu Punt d’Informació Laboral a Tarragona.

El PIL es durà a terme ininterrompudament el primer divendres de cada mes, de 18.00 h a 20.00 h, al Casal Popular Sageta de Foc de Tarragona (Carrer Nau, 11) i el seu objectiu és assessorar gratuïtament a qualsevol treballador o treballadora per qüestions laborals.

La COS pretén així ajudar a difondre els coneixements bàsics que cal tenir sobre drets laborals, trencar amb la por que hi ha a reivindicar-los i a organitzar-se a la feina, i posar el seu granet de sorra per a la progressiva autoorganització de la classe treballadora.

La inauguració va celebrar-se amb un taller obert sobre insurgència laboral, que va ser dinamitzat per en Gonçal Bravo, membre del Centre d’Estudis Sindicals de la COS, i que va comptar amb la participació d’una quinzena de persones. Bravo va donar les claus per perdre la por davant de l’empresari, aturar els abusos i recuperar els drets laborals mitjançant el companyerisme, el bon humor i buscant també la solidaritat fora del centre de treball. Va posar de manifest que el sindicalisme combatiu no és només una eina per a protegir el mateix lloc de treball, sinó també i sobretot un pas més en l’autoorganització de la classe treballadora per a una transformació social més àmplia.

 photo piltgn_zpswtkq4tt3.png

@COS_elCamp