Des de la COS de l'Horta es participarà activament de les mobilitzacions pel 1r Anniversari de la Primavera Valenciana del 15 de febrer (a les 18h a la Plaça de Sant Agustí), i pel Dret a l'Habitatge el 16 de febrer a les 18h a la plaça del País Valencià (antiga plaça de l'ajuntament)

 
[COMUNICAT DEL BLOC UNITARI ANTICAPITALISTA – del qual en forma part la COS]
 
El Bloc Unitari Anticapitalista participará en la manifestació del 15 de febrer
 
El Bloc Unitari Anticapitalista participarà, dins el marc de les Jornades de Lluita que va convocar per denunciar els culpables de la situació de misèria de milers de famílies del País Valencià, en la manifestació del 15 de febrer.
 

Des del Bloc Unitari Anticapitalista, s'aposta perquè siguen les pròpies classes populars qui s'organitzen, especialment aquelles persones directament afectades per la dramàtica situació que viuen a diari, fent del Bloc una ferramenta útil en la lluita contra un sistema econòmic que ens esclavitza mitjançant la riquesa desigualment repartida, la fam al món, les malalties i morts evitables, l'educació com a negoci, la precarietat laboral i l’atur, els desnonaments, l’imperialisme i genocidi cultural, la sobreexplotació dels recursos naturals i la repressió contra la dissidència. A més a més, l'atur està assolint nivells dramàtics, per damunt del 25%, molt superiors a determinats territoris, sectors o franges d'edat. No obstant això, els governs segueixen retallant els serveis públics, sanitat, educació i en serveis socials, agreujant encara més la situació per a les persones sense recursos.

Per tot això, el Bloc Unitari Anticapitalista va fer una crida per tal de mobilitzar-se i organitzar-se contra el terrorisme capitalista al llarg de la primera quinzena de febrer, eixint al carrer i impulsant noves accions que exigisquen mesures radicals contra l'atur, el repartiment del treball i la riquesa i per garantir el benestar per a tots i totes, el qual no serà possible sense un canvi radical de model econòmic i social. Ara, vol culminar les seues primeres Jornades de Lluita el 15 de febrer, amb una manifestació on una lluita frontal i radical contra el capitalisme quede ben definida. Recordem que, d’un any ençà, un nombre quantiós de joves va eixir al carrer per tal d’expressar un clamor de ràbia en forma de revolta contra la repressió, ara, amb un any més d’experiència, el Bloc Unitari Anticapitalista, vol integrar a tots/totes aquells/es que desitgen donar un pas més en el camí cap a l’acció i el trencament de la pau social.

L’espurna de la Primavera no s’ha apagat, s’ha convertit en una flama, i el Bloc Unitari Anticapitalista vol contribuir a que continue encesa. Encesa per cremar les retallades, la repressió, la manca de democràcia. Per cremar polítics corruptes, banquers assassins, empresaris salvatges, policies repressors… Per cremar el Capitalisme!