Després dels actes convocats els dies 4 i 8 de maig a Mataró, arriba el torn de Barcelona i de València.

Així, el proper dilluns 9 de maig als barris de Can Baró i Guinardó, de Barcelona, Marxa contra les retallades a la sanitat. Sortida a partir de les 18h a l’Hospital Sant Pau (c/ Mas Casanovas, 90), i a partir de les 19 h a l’Hospital de l’Esperança (c/ Sant Josep de la Muntanya 12)
Convocant-hi: Assemblea dels Drets Socials de Gràcia, Assemblea dels Drets Socials de de l’Eixample, Veïns i veïnes de Can Baró i El Guinardó, Treballadors i treballadores de Hospital de l’Esperança i de l’Hospital de Sant Pau.   

I el dijous 12 de maig, a les 19.30 h davant la seu del banc d’espanya a València (C/ les barques), manifestació-perolada, contra la crisi i les retallades.
Convocant-hi la Plataforma pels Drets Socials de València.


cartell-perolada-definitiuLA SANTITAT PÚBLICA NO ES TOCA, SI RETALLEN SEGAREM CADENES

Dilluns, 9 de maig. A les 18 h. Hospital de Sant Pau.

La marxa passarà pels diferents centres hospitalaris en lluita com l’hospital de l’Esperança i l’hospital Clínic.

Convoquem: Assemblea dels Drets Socials de Gràcia, Assemblea dels Drets Socials de de l’Eixample, Veïns i veïnes de Can Baró i El Guinardó, Treballadors i treballadores de Hospital de l’Esperança i de l’Hospital de Sant Pau.

Els i les treballadores precàries, les treballadores afectades per les Reformes Laboral i de les Pensions, les treballadores que rebutgem la reforma de la negociació col•lectiva que el govern de Zapatero i la patronal volen negociar amb els sindicats del malnomenat “diálogo social”, les usuàries de la sanitat que no paguem mútues privades i rebutgem el copagament de la sanitat, reclamem que:

– La salut és un dret. La sanitat ni tocar-lacartell_color_mani-9M
– Sanitat pública de qualitat per a tothom
– Cap retallada a la Sanitat
– Que no es negociï sense les assemblees. Cap acord sense consulta

Per tot això, les treballadores de l’Hospital de l’Esperança i de l’Hospital de Sant Pau, les Assemblees de Drets Socials de Gràcia i de l’Eixample i els Veïns i Veïnes de Can Baró i el Guinardó convoquem una marxa pel proper dilluns 9 de maig que sortirà dels següents llocs:

A partir de les 18.00 h: Hospital Sant Pau (c/ Mas Casanovas, 90)
A partir de les 19.00 h: Hospital de l’Esperança (c/ Sant Josep de la Muntanya 12)

Animem a tots els veïns i veïnes a sortir al carrer en defensa del serveis públics i de qualitat!