Des de la Coordinadora Obrera Sindical – COS, us cridem a participar activament a la manifestació que sota el lema “l’Europa de les multinacionals i els banquers no és la nostra”, que convocada per la Campanya Valenciana contra l’Europa del Capital, la Guerra i les seues Crisis, tindrà lloc a València el proper dijous 25 de març a les 19h a la Plaça de Sant Agustí.

Us animem a participar així mateix, junt amb la COS, al bloc on hi participarem de la Coordinadora de l’Horta contra la Crisi – Esquerra Independentista, sota el lema: “Sense justícia: no hi ha igualtat. Repartim el treball i la riquesa”

Al mateix temps, us cridem a participar de la Trobada Ciutadana per la Igualtat de Drets, convocada per la campanya, i en la que s’hi faran tres tallers:
– un sobre drets socials (a càrrec d’un company del Seminari d’Economia Crítica Taifa)
– un sobre drets civils – immigració (a càrrec d’una companya del col·lectiu barceloní: Papers i Drets per a Tothom)
– un sobre drets personals – igualtat de gènere (a càrrec d’un grup de feministes de renom)

Tot açò tindrà lloc als locals del Consell Valencià de la Joventut, al C/ Llanterna 26 de València, a partir de les 1h30 i fins les 13h30.
A les 14h hi haurà un dinar popular a Ca Revolta (per al qual us preguem confirmeu abans de dimecres a la nit per pdoer-ho preparar tot en condició)
A les 16h a la mateixa Ca Revolta hi haurà una assemblea plenària amb totes les i els assistents que vulguen participar, per tal posar en comú les conclusions a les que s’haja arribat durant els tallers.

I ja per acabar, a les 18h30 tindrà lloc un cercavila popular per diversos llocs del centre de València, que servirà per marcar diversos punts negres del capital i la seua crisi a la ciutat de València.

VOS ESPEREM… NO PODEU FALTAR!!

Unió Comarcal de l’Horta

Coordinadora Obrera Sindical – COS
sindicat per l’alliberament de gènere, de classe i nacional dels Països Catalans