El passat 25 de novembre de 2014, Alfonso Fernández 'Alfon', un jove veí del barri de Vallecas (Castella) fou condemnat per l'Audiència Provincial de Madrid a 4 anys de presó pel simple fet d'haver participat en la vaga general del 14 de novembre de 2012.

Davant d'aquests fets i de la possible entrada a presó del jove, des de la COS (Coordinadora Obrera Sindical) volem mostrar el nostre profund rebuig i la nostra ràbia davant aquest cas de persecució política a la classe treballadora per part del 'democràtic' estat espanyol.

Un estat que, deslegitimat pel moviment obrer, continua la seva tàctica de repressió i persecució política contra el moviment obrer, social i antifeixista. Un estat de pensament únic que vol silenciar les veus discrepants anticapitalistes, feministes i independentistes.

El cas de l'Alfon, s'afegeix als encausats pels fets del Parlament, els sis antifeixistes encausats pels fets del 12 d'octubre als quals se'ls demanen 17 anys de presó, els companys sindicalistes bascos empresonats o la constant persecució del sindicalisme revolucionari andalús i molts més. Ens demostra que no tenim més camí que la lluita organitzada de la classe treballadora, que la lluita de classes està vigent. Per aquest motiu utilitzen qualsevol mesura 'legal' per empresonar als i les militants obreres, amb intenció d'esquarterar la militància combativa per tal que no lluitin contra la precarietat i la pobresa a la qual el capitalisme i la burgesia ens condemnen.

Veient la repressió, la deriva autoritària i feixista de l'estat, amb centenars de persones acusades, encausades i condemnades per lluitar contra les polítiques antisocials i antiobreres, hem d'activar la solidaritat de classe. No podem permetre que s'empresoni a persones que només han fet ús dels seus drets o que han estat lluitant contra l'explotació i la precarietat

Per tant, creiem que la lluita per la defensa dels drets laborals i socials i per les llibertats de la classe treballadora només pot ser liderada per la mateixa classe treballadora a través de la lluita al carrer i centres de treball. Així, hem de portar per bandera la solidaritat de classe amb totes aquelles persones que per lluitar pateixin la repressió brutal de l'Estat, sense cap tipus d'excepció.

Si s'atreveixen a empresonar al camarada Alfon, ens trobaran als carrers i centres de treball lluitant amb fermesa per la seva llibertat i denunciant el caràcter autoritari de l'Estat espanyol contra el moviment obrer. No ens cansarem de treballar per la seva llibertat.

Deixem molt clar que la lluita per la llibertat de l’Alfon és també la lluita per la llibertat de totes les lluitadores. La lluita per la llibertat de l’Alfon és la lluita pels drets i les llibertats de la classe obrera.

La solidaritat la nostra millor arma, ni guerra entra pobles, ni pau entre classes, llibertat presos polítics, Alfon llibertat!

 photo llibertat-presos-politics-Alfon-llibertat_zpsb8uyagab.png