Ens adherim a la campanya #FreeMahyuba i fem públic tot el nostre suport a la companya Mahdjouba Mohammed.

Des de la Coordinadora Obrera Sindical, sindicat per l’alliberament de gènere, de classe i nacional dels Països Catalans ens adherim a la campanya #FreeMahyuba, i fem públic tot el nostre suport a la companya Mahdjouba Mohammed, i a la seua família d’acollida, per tal que puga decidir lliurement el seu futur.

 

Mahdjouba és una jove estudiant i treballadora de 23 anys, d’origen sahrauí, i que ha viscut al nostre país, a la comarca de la Costera, des de l’any 2002, amb una família d’acollida. Desgraciadament, Mahdjouba, porta mesos segrestada als campaments de Tindouf, a Algèria, per la seua pròpia família biològica que la manté retinguda contra la seua pròpia voluntat.

Aquest estiu, Mahdjouba va anar als campaments de refugiats, per tal de poder visitar la seua àvia teòricament molt malalta i que podia morir en qüestió de dies. Pocs dies després, quan pretenia tornar-se’n cap al País Valencià, fou retinguda contra la seua voluntat i segrestada per la seua família biològica que vol impedir-li triar la seua vida.

Des de la COS entenem que el dret a decidir de qualsevol persona i poble, és un dret humà, universal i inalienable per part de ningú, família, patronal o estat. Per aquest motiu exigim públicament, i desitgem, la posada en llibertat immediata de la companya Mahdjouba, que puga tornar al País Valencià i que, amb llibertat, puga decidir sobre la seua vida i futur.

Mentrestant, Mahdjouba llibertat. Visca el Sàhara lliure i socialista.

València, octubre de 2014

Coordinadora Obrera Sindical – COS
Sindicat per l’alliberament de gènere, de classe i nacional dels Països Catalans