Alliberen la companya Laura de CGT-Barcelona sota fiança de 6000€, mentre a l’Horta detenen el company Jonatan de la Koordinadora de Kol·lektius del Park Alkosa.

Des de la COS volem fer pública la nostra alegria en rebre la notícia de la posada en llibertat de la companya Laura Gómez, de CGT-Barcelona. Malgrat que per tal d’aconseguir-ho se li ha imposat una fiança de 6000€, des de la COS entenem que açò és absolutament injust ja que mentre així s’intenta castigar de forma “exemplar” una treballadora i sindicalista compromesa, al mateix temps l’estat amnistia criminals financers i salva bancs amb diners públics.
Per això, entenem que cal continuar la lluita solidària per aconseguir la retirada de tots els càrrecs, i la restitució del seu honor a aquesta companya, i a tots els companys i companyes represaliats arran de la passada Vaga General.

Així mateix, ens acaba d’arribar, desgraciadament la notícia de la detenció aquest migdia del company Jonatan, educador social i membre d’un dels projectes de la Koordinadora de Kol·lectius del Park Alkosa, a l’Horta Sud.

Davant la detenció del company Otan, sota les miserables acusacions de robatori per força… quan són ells els que ens roben i ens sotmeten per força, des de la COS ens hi hem solidaritzat amb el company i la Koordinadora, i us animem a enviar tota mena de suports als companys, i participar activament en la campanya i totes les accions que calga mampendre per denunciar aquest nou atemptat contra els i les que lluitem, fins aconseguir la posada en llibertat de l’Otan, sense càrrecs, ni fiança.

Farem tot el que estiga en les nostres mans.

Jonatan llibertat!!
Si ens toquen a un, ens toquen a totes!!