Convocades aturades parcials els dijous 22 i 29 de setembre i vaga el dijous 6 d'octubre.

Les seccions de la COS Qualytel, COS Ferrovial i COS Emergia, com a seccions combatives dins del sector del Telemàrqueting entenem que la patronal del sector no ens regalarà res que no guanyem nosaltres amb la lluita diària.

Per aquest motiu, i tenint en compte que a hores d'ara la situació del nostre sector es caracteritza per la precarietat, l'explotació i la pèrdua constant de drets laborals, creiem que cada cop és més necessària l'existència d'un sindicalisme honest i combatiu, que lluiti per la millora de les nostres condicions laborals des de la base i no des dels despatxos o les institucions. Així doncs volem fer partícips a totes i tots de la nostra intenció de treballar unides, com a referent d'aquest tipus de sindicalisme combatiu, assembleari, rotatori, i no subvencionat ni assistencialista.

El primer pas que volem donar unides és convocar-vos a secundar tant les aturades parcials dels dijous 22 i 29 de setembre, com la jornada de vaga del dia 6 d'octubre, que han convocat els centrals sindicats majoritaris de tot l'estat espanyol, i que nosaltres com a COS tenim la ferma voluntat de secundar, de la mateixa manera que ho vam fer el mes de maig.

El fet que després de 21 mesos el procés de negociacions del nostre conveni continuï aturat, i que la patronal demani tirar enrere en tots els nostres drets adquirits, com jornades irregulars i flexibles, conciliacions inexistents i reduccions dels nostres drets, ens obliga a mostrar que NOMÉS amb l'acció col·lectiva, aconseguirem mantenir els nostres drets. Creiem però, que els sindicats majoritaris (UGT, CCOO, USOC) són en gran part responsables d'aquesta situació. Atesa la seva condició de sindicats institucionals, durant anys han estat còmodes en el joc de mercadejar amb els nostres drets, d'anar cedint-los a poc a poc amb l'excusa del mal menor. Han estat còmplices de la situació que ara vivim i es neguen a abandonar aquesta situació de privilegi guanyada a cops de traïcions a la classe treballadora i cessions a la patronal.

Malgrat això, donem suport a les aturades parcials i la jornada de vaga, tal com vam fer al maig, de la mà de sindicats combatius com CGT, que contínuament demostren que, amb la mobilització de les treballadores i fora dels despatxos, és l'única manera que ens escoltin. La COS Telemàrqueting, se suma sense restriccions a les vagues convocades en primera instància per CGT i seguides finalment per aquells sindicats que han vist que als despatxos no aconseguirien defensar els drets dels treballadors.

Per un conveniu just, per un sindicalisme combatiu: Alcem-nos!