La repressió és la resposta del govern espanyol a l'èxit sense precedents de les Marxes de la Dignitat.

Les Marxes de la Dignitat van prendre Madrid (Castella) el passat dissabte de manera pacífica, però al vespre, mentre encara duraven els actes, els esbirros de l'oligarquia van irrompre a la Plaça de Colón en un intent desesperat per restar esplendor a l'èxit de la jornada.

 

 

 

Poc després es repetien els enfrontaments en diversos llocs de Madrid. Es van produir una vintena de detencions, entre les quals tres menors d'edat, segons la versió policial per resistència i atemptat contra l'autoritat. Els serveis d'urgència van atendre 34 persones.

El passat diumenge es van convocar concentracions en protesta pels atacs de la policia i per a demanar l'alliberament dels detinguts. La concentració de València, davant la Delegació del govern espanyol, fou dissolta sense contemplacions pels sicaris del poder. La violència és l'únic argument del capitalisme: la violència de deixar els treballadors i treballadores sense feina, la violència de deixar la gent sense casa, la violència de l'acumulació del capital en unes quantes mans, la violència per mantenir-se en el poder.

La COS (Coordinadora Obrera Sindical) condemna la repressió, se solidaritza amb totes les seues víctimes i exigeix la dimissió de tots els governs de la troika. Visca la lluita de la classe obrera.

(Us adjuntem diverses imatges de la concentració del dissabte 22 de març davant la delegació del govern espanyol a València, en suport a les Marxes de la Dignitat)