La secció sindical de la COS a l’empresa de la indústria càrnia Appeal Agrifood Group desconvoca la vaga del 9 d’octubre després d’aconseguir els seus objectius.

Després de l’acte de conciliació al departament de treball entre la secció sindical i la direcció de l’empresa, AAG ha cedit a les demandes dels treballadors de l’empresa.

Després de la conciliació celebrada el passat dilluns 5 d’octubre, entre la secció sindical de la COS i la direcció de l’empresa AAG, les dues parts han arribat a un acord amb l’empresa, que ha portat a la desconvocatòria de la vaga. En aquest acord signat entre els representants de l’empresa davant del departament i la representació de la secció sindical, s’ha acordat:

· El compromís de l’empresa per al pagament de les nòmines com a màxim el darrer dia del mes en curs, així com a l’abonament dels festius treballats. També s’ha acordat el còmput de les hores extres i el quilometratge fins al dia 20 de cada mes.

· El compromís de l’empresa de revisar les mancances que hi puguin haver amb relació a l’equipament de les treballadores amb la roba de treball necessària.

La secció sindical de la COS a l’empresa, ha decidit desconvocar la vaga davant l’assoliment de la major part de les demandes fetes en la convocatòria de vaga, alhora que s’ha emplaçat a seguir treballant i vigilant pel compliment de la resta de reclamacions fetes amb la convocatòria d’aquesta.

Així doncs felicitem a tota la plantilla d’AAG per les victòries aconseguides i ens emplacem a seguir lluitant per unes condicions laborals dignes, segures i justes per a totes!

Només lluitant tenim futur!
Sindicar-se és defensar-se!