El Jutjat d'Instrucció núm. 21 de Barcelona ha declarat l'absolució del nostre company afiliat Oriol Pintos, acusat per l'agència de col·locació Coccinelle de dos suposats delictes lleus de danys i amenaces.

Si amb la repressió ens volien callades, amb la solidaritat ens tindran més organitzades. La solidaritat no és un delicte.

El passat 1 de març de 2017 la Coordinadora Obrera Sindical vam denunciar el cas de repressió sindical del nostre company Oriol per part de l'empresa Coccinelle, incoant un procediment penal contra el nostre afiliat per mostrar públicament per les xarxes socials la seva solidaritat amb una companya del sindicat represaliada per Coccinelle per la seva activitat reivindicativa i per haver-se afiliat a la COS. Aquí més detalls: https://sindicatcos.cat/index.php/territorials/barcelones/item/2723-la-solidaritat-a-judici

Com no podia ser d'una altra manera, el Jutjat d'Instrucció núm. 21 de Barcelona ha absolt al nostre company, deixant molt clar que la protesta social i la solidaritat entre treballadores i treballadors no és cap delicte.

Des de les organitzacions Coordinadora Obrera Sindical i Alerta Solidària valorem positivament l'absolució del militant de l'Esquerra Independentista, i volem deixar molt clar que els intents repressius no evitaran que els afiliats i afiliades de la COS continuem denunciant la precarietat laboral existent en el sector de treball domèstic i arreu dels sectors laborals que pateixen el jou del treball assalariat que imposa el capitalisme.