L’Alfon de Vallekas, el jove castellà detingut durant la passada vaga general, ofereix una xerrada en el COiP Francesc Santacatalina de València.

Una seixantena de persones van assistir a la xerrada organitzada per l’assemblea territorial de la COS a l’Horta en el Casal Obrer i Popular Francesc Santacatalina, el passat divendres 12 d’abril. En l’acte van intervenir l’Alfon, jove del barri madrileny de Vallekas, que arran de la seva participació en la darrera vaga general del 14N, fou detingut i va passar 59 dies, injustament, reclòs en una presó. També va participar Damiàn Caballero, membre de la Plataforma solidaria antirrepresiva de Vallekas.

 
Durant la xerrada es va exposar el cas viscut pel jove castellà, es van projectar diverses propostes de treball i coordinació a nivell antirepressiu i es va tenir un especial i emocionat record per la Yolanda Gonzàlez, estudiant madrilenya assassinada per faccions ultradretanes a principis de la dècada dels anys 80 del segle passat. Aquesta xerrada s’emmarcava dins dels actes de record a Guillem Agulló, el jove antifeixista valencià assassinat per un grupuscle de nazis fa 20 anys.
 
 


 
 
alfon02