La CUP i la COS han convocat una concentració per denunciar l'escandalosa indemnització que rebrà el fins ara president de Caixa Laietana, Josep Ibern. 
 
A la protesta s'hi han afegit el col·lectiu d'afectades per les participacions preferents, que han evidenciat el drama social que han produït i produeixen aquestes pràctiques irresponsables perpetrades per Caixa Laietana i altres entitats bancàries, que han deixat a l'estacada milers de persones que s'han quedat sense els seus estalvis.
 
Recordem que Josep Ibern, fins fa pocs dies president de Caixa Laietana, ha cessat del seu càrrec i rebrà una indemnització al voltant de 500.000 euros i quan es jubili, es beneficiarà d'un pla de pensions que li garanteix 2 milions d'euros. Les indemnitzacions i els privilegis adquirits pels directius de les entitats bancàries són una burla per les treballadores del sector (insidiosament amenaçats amb un ERO). Però, sobretot, són un insult als milers de persones afectades per l'estafa de les preferents i a les famílies que ja no poden pagar les hipoteques i són desnonades de casa seva per la força.