Des de la COS, volem mostrar tot el nostre suport i solidaritat amb els companys i companyes de l'Associació Cultural Juvenil la Cosa Nostra de Castelló de la Plana, que estan patint un procés repressiu i muntatge policial com no es coneixia a la capital de la Plana en molts anys.

Contra la repressió, la solidaritat la millor arma!!

STOP REPRESSIÓ! STOP MUNTATGES POLCIALS! LA REPRESSIÓ NO ENS ATURARÀ!

Des de l'associació cultural juvenil La Cosa Nostra volem denunciar els fets succeïts en els últims dies. El passat dilluns un grup d'encaputxats vinculat a grups ultres va irrompre per la força i armats al nostre centre social i van apallissar a les poques persones que hi havia al local en eixe moment, per si no fora poc les forces repressives de l'estat al dia següent segresten a dos companys i una companya de l'associació i els acusa falsament d'uns incidents ocorreguts el diumenge passat fora de l'estadi Castalia, uns incidents en els que els nostres companys ni tan sols estaven, no sortim de la nostra sorpresa al veure com les víctimes de l'agressió es converteixen en imputats, aprofitant aquesta acusació la policia maquina un muntatge policial en el quals se'ls acusa de associació il•lícita i agressions clarament per a desprestigiar i criminalitzar al nostre centre social, un espai combatiu i que forma part dels moviments socials de la Plana i que com a associació cultural res te que veure amb hintxades o grups de animació futbolístic com conste en els nostres estatuts i declaracions de principis.

Des la cosa nostra som conscients que es tracta d'una detenció totalment injustificada, emmarcada dins l'estratègia dels cossos repressius de persecució política del jovent organitzat. L'única finalitat d'aquesta detenció és, doncs, trobar uns caps de turc al qual assenyalar aplicant la cultura de la por buscant intimidar i debilitar els moviments socials que –davant la situació d'emergència social que estem vivint- són més forts que mai. És per això –i només per això- que ens trobem davant d'un nou exemple de violència per part de l'Estat que pretén infondre novament muntatges com aquest per criminalitzar els moviments socials i el jovent organitzat intentant desacreditar la nostra lluita davant una massa, cada vegada més gran de població, que està prenent consciencia i veient la necessitat de sortir al carrer a defensar els nostres drets i llibertats com a classe obrera.

És per tot això que exigim la retirada de tots els càrrecs contra els nostres companys i la seva immediata posada en llibertat.

Volem deixar clar que la política de la por no ens aturarà i que el jovent organitzat seguirem plantant cara a totes les expressions de la barbàrie capitalista -a cada barri, a cada poble- que està portant a la misèria milers de famílies arreu de l'Estat espanyol i arruïnant el futur de les joves.

També ens reafirmem en que davant la misèria a la que ens condemnen banquers, polítics i empresaris només la lluita ens farà lliures. I són casos com els dels nostres companys de lluita dels quals prenem exemple, perquè l'estratègia de la por a la que es veu abocat l'Estat a recórrer ens evidencia que no només tenim la raó sinó que tenim la força i està a les nostres mans -i només a les nostres- la possibilitat de capgirar la partida i fer pagar la crisi als seus culpables.

Finalment volem fer una crida a la mobilització al jovent de Castelló per donar suport i participar en la convocatòria de solidaritat amb els 3 companys convocada per AVUI DIVENDRES 15 DE FEBRER DES DE LES 9 DEL MATI FINS A LA SEVA POSTA EN LLIBERAT DAVANT DE LA COMISSARIA DE CASTELLÓ. Al mateix temps, enviem el nostre suport, les nostres forces i una càlida abraçada als seus familiars i encoratgem a la gent a seguir amb la lluita per fer justícia i aconseguir la seva llibertat.

MÀXIM SUPORT I SOLIDARITAT!!!