El dilluns 23 de novembre, als Jutjats de Tarragona, ha tingut lloc el judici per la demanda de les treballadores de l’Escola d’adults d’Altafulla (el Tarragonès).

L’assemblea territorial de la COS al Camp ha assessorat i acompanyat una demanda contra l’Ajuntament d’Altafulla per la defensa dels drets i per la reintegració als seus llocs de treball dels i les treballadores de l’Escola d’Adults del municipi del Baix Gaià.

Des de fa anys, els i les treballadores de l’Escola d’Adults d’Altafulla es trobaven en una situació de greu irregularitat laboral, com a falses autònomes, tal com va reconèixer la mateixa Inspecció de Treball, que va multar l’Ajuntament amb una sanció de 60.000 euros a l’INSS. Davant d’aquesta decisió de la Inspecció, l’Ajuntament, en compte de complir i regularitzar la situació de les treballadores, va decidir acomiadar-les.

Així doncs, i en el marc de la campanya de defensa i per la reincorporació als seus llocs de treball, el passat dilluns 23 de novembre es va celebrar el judici en el qual des de la COS vam exigir la readmissió de totes les treballadores, judici que va quedar vist per sentència.

Combatem decididament la precarietat laboral!