A la Plana la COS, amb els altres col·lectius i individus de l’Esquerra Independentista, hem apostat per una campanya conjunta per visualitzar i mobilitzar a la gent a la Vaga General, tot i que entenem que edesprés del 29 continua la feina. La nostra convocatòria a la Vaga fa una crida mes enllà, on demanem a la gent que continue, que aquesta vaga tant sols ha de ser l’espurna que encenga el camí de mes mobilitzacions, formació, xerrades… per a poder enfrontar-nos a qui s’enriqueix amb els nostre esforç.

 

L’Esquerra Independentista de la Plana (EIP) participarà a la Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa (CRTR) per a desenvolupar una completa jornada de vaga el dia 29 de setembre. De fet, fa setmanes que s’estan fent parades informatives pels carrers de Castelló de la Plana amb l’objectiu de fer saber a la població els motius pels quals mobilitzar-se per a la propera convocatòria.

Dimecres 29 setembre 2010
19:00 “la Farola” plaça de la Independència
Castelló de la Plana

La Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa (CRTR) ha convocat una manifestació alternativa a la dels sindicats reformistes per al dimecres 29 de setembre a les 19:00h a la Farola (plaça de la Independència).

Som conscients de que la vaga general (per si mateixa) no serà la solució als nostres problemes. L’entenem com una oportunitat que permet començar amb tot un cicle de mobilitzacions socials. Es per això que des de Castelló de la Plana hem decidit treballar de forma unitària i sostinguda mitjançant el projecte de la CRTR.
Per a aquells que encara no s’han posat en contacte amb nosaltres i vulguen vindre demà durant el matí tant sols han d’enviar un correu a laplana@sindicatcos.cat o cridar al telèfon 622901212