La Federació de policia – Sindicat de Mossos d’Esquadra, SME-CCOO, feia públic en un comunicat dirigit al Parlament de Barcelona, i presentat fa uns pocs dies, que defensa plenament l’ús de pilotes de goma feta a dojo per la BRIMO amb frases com "l'escopeta policial és imprescindible".

Aquests “sindicalistes” del “sindicat” CCOO, expliquen com el 31 de maig de 2011 entraren en registre del Parlament un informe on explicaven perquè, segons ells, “són absolutament necessàries les escopetes i llançadores policials en manifestacions greus com, per exemple, les que hi ha a Barcelona.

L'ús de l'escopeta policial es duu a terme com a últim recurs i després de molta estona avisant per megafonia que es vagi tothom i que es procedirà a dispersar als manifestants. Per tant, l'escopeta amb pilotes de goma s'utilitza com a últim recurs i quan totes de les anteriors mesures resulten ineficaces a l'hora de dispersar als manifestants i sempre obeint ordres.

Hem de recordar que en aquestes situacions l'ús de les pilotes de goma és l'única manera de mantenir una distància de seguretat entre els policies i els manifestants violents. De no ser així, en situacions on se'ns estan llançant objectes contundents com a tapes d'embornal, ampolles, pedres de 12 kg, objectes metàl·lics o líquids inflamables (com el dia de la vaga general del 29S on es van cremar contenidors i fins i tot un vehicle de la Guàrdia Urbana), resultaria inevitable un enfrontament cos a cos, defensa en mà, i amb uns danys que, de ben segur, serien molt més greus que els produïts amb l'ús de les pilotes de goma.

L'associació Stop Bales de Goma ha aconseguit que es faci un estudi en comissió parlamentària sobre si s'han d'utilitzar les escopetes amb pilotes o no. Fins i tot els ha rebut el nostre Conseller així com el Director General de la Policia, la qual cosa ens ha sorprès bastant.

La nostra postura és claríssima. De cap manera se'ns pot llevar aquest recurs ja que entenem que els ferits (tant policies com a manifestants) es multiplicaria. Per això, el SME-CCOO hem presentat al Parlament l'informe adjunt justificant la nostra postura: L'escopeta policial és imprescindible.

Amb tota aquesta desvergonya, parlen aquests “sindicalistes” de l’ús d’aquestes eines de tortura i violència indiscrimada… Que li pregunten a la companya Ester, o a la resta de companys i companyes ferides (o que directament han perdut un ull), si estaven “atacant les forces de l’ordre”…

És més, no podem oblidar que CCOO és una de les principals impulsores de la “Cimera social”, plataforma “unitària” que, com ja hem dit en altres ocasions des de la COS, només busca crear un espai social favorable a unes noves eleccions estatals, una nova presidència del govern del PSOE o qui siga “d’esquerres”, i un govern tecnòcrata “d’unitat nacional per sortir de la crisi”, amb el vistiplau de la Troika.

Aquells altres sindicats i partits polítics “alternatius i d’esquerres” que continuen defensant la Cimera social i les plataformes unitàries d’aquesta mena, utilitzaven l’argument de que “ja no hi havia sindicats policials” a la Cimera Social… llavors, què és l’SME-CCOO???!!!

A tall d’exemple. Si busquem el document en pdf on apareixia el comunicat de l’SME-CCOO i que fins fa 2 dies es podia trobar al web de CCOO, ara mateix, si es clica l’enllaç de sota, es podrà comprovar com el document ha estat “desaparegut” del web d’aquest “sindicat”… Per què? De què tenen por?

http://ias.ccoo.cat/portal/page/portal/SME/Comunicats%202011/110401_PILOTES_GOMA_INFORME_PARLAMENT_fll.pdf

 

PROU PILOTES DE GOMA!! PROU REPRESSIÓ!! PROU TORTURES!! PROU MENTIDES!!

Ja n’hi ha prou de mentides i de repressió contra la classe treballadora!!

Per la terra, pel treball i per les llibertats plenes… Avancem en la unitat d’acció anticapitalista… Avancem amb la Unitat Obrera i Popular!!