Els Mossos d'Esquadra han jugat de nou, a forçar la màquina de la repressió política. Interior calla. L'Audiència Nacional se'n congratula.

I des de l'Esquerra Independentista mostrem tot el nostre suport a les dues companyes detingudes i traslladades a Madrid, així com a les altres que encara no han estat arrestades pels Mossos.

N'exigim el seu alliberament immediat i no perquè creguem que l'Estat hagi de reconèixer que la crema de fotografies del rei és un acte de llibertat d'expressió. No és el nostre problema que l'Estat espanyol sigui patològicament antidemocràtic i repressor i actuï des del seu fonament franquista. Exigim la llibertat de les nostres companyes perquè ho hem fet sempre que l'Estat invasor opera en contra de les que lluiten per la llibertat de la nostra terra.

El delicte real: ser independentistes
Els Mossos d'Esquadra actuen sota l'acord tàcit entre els governs català i espanyol que els empara per dur a terme accions d'ofici, sense ordres prèvies, per reprimir l'independentisme català. Un acord que conflueix en interessos comuns per tal de frenar els qui estem posant el dit a la nafra, els qui assenyalem la feblesa del procés i dels qui, en definitiva, estem fent real la independència amb les nostres accions.

Nosaltres desconnectem d'Espanya. Desobeïm. Desacatem. Perquè nosaltres ja som lliures!
Ni tenim por ni acceptem reis!

Esquerra independentista dels Països Catalans:

CUP | Arran | SEPC | COS | Alerta Solidària | Endavant OSAN