Dilluns 9 de desembre es realitzarà una roda de premsa en la que es donarà a conèixer el contingut de la querella criminal.

La secció sindical de la COS a autobusos de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), conjuntamnet amb la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Barcelona, presentaran aquest dilluns una querella criminal als jutjats, adreçada contra els directius de TMB: Joaquim Forn (CiU) i Dídac Pestaña (PSC). La roda de premsa es realitzarà a les 12.00 h a les portes de la Ciutat de la (in)Justícia (entrada Gran Via – a L'Hospitalet de Llobregat) en la que intervindran: Josep Garganté, de la Secció sindical de la COS; Laura Pabón, portaveu de la CUP Barcelona; Isabel Vallet, diputada per la CUP-AE al Parlament de Catalunya; i Benet Salellas, advocat penalista.

 

La querella es presenta contra aquests alts càrrecs directius, com a responsables directes de la situació en què es troba el transport públic a la ciutat de Barcelona. és una denúncia, per tant, en defensa del transport públic. A la roda de premsa es donarà a conèixer el contingut de la querella.

Més informació:

Secció sindical de la COS a autobusos de TMB: http://costb.wordpress.com // @cos_tb // https://www.facebook.com/COSTB

CUP Barcelona: http://www.barcelona.cup.cat/ // @cupdebarcelona // https://www.facebook.com/CUPBarcelona