TMB i l’empresa que gestiona la publicitat als autobusos impedeixen que el llibre ‘Artur Mas: on són els meus diners?’ es pugui anunciar.

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) i l’empresa que li gestiona la publicitat als autobusos, Promedios, censuren els anuncis del llibre ‘Artur Mas: on són els meus diners?’ editat per la revista ‘Cafè amb llet‘. Una prohibició que arriba després d’haver acordat el disseny de l’anunci, el pressupost del que valien els anuncis i les dates en que els anuncis estarien als autobusos.

 

 

 

Davant aquest fet, la secció de la COS a Autobusos de TMB ha emès aquesta nota:

A la Direcció d’autobusos de TMB,

Avui hem pogut saber que la Direcció de TMB i de l’empresa Promedios ha denegat la possibilitat de publicitar el llibre de la revista Cafè amb llet en relació a la crisi del model sanitari públic. En aquest llibre es tracta de com la gestió pública-privada ha portat a casos de malversació de fons i a acusacions que han acabat als Tribunals. Alguns dels personatges citats al llibre són membres de CiU i del PSC.

Com a conductors i conductores d’autobusos de TMB sabem perfectament que la Direcció no ha posat problemes als partits polítics que s’han pogut permetre anunciar-se durant les eleccions, tampoc ho ha fet a una organització cristina (e-cristians) i les seves tesis, ni a diverses editorials que han donat a conèixer les seves novetats literàries.

Per aquests motius entenem que la denegació de publicitar el llibre Artur Mas: on són els meus diners? és una decisió política de la cúpula dirigent de TMB. És a dir del President de TMB (Joaquim Forn, membre de CiU) i del Vicepresident de TMB (Dídac Pestaña, membre del PSC).

Exigim que s’acabi amb la censura política imposada per la Direcció de TMB i que la revista Cafè amb llet pugui publicitar el seu llibre igual que ho han fet altres editorials.

 

Sessió Sindical de la Coordinadora Obrera Sindical (COS) a Autobusos de TMB
www.costb.wordpress.com