Cassolada i concentració, el dissabte 21 de juliol davant l’Ajuntament de Mataró.

Davant de tot el seguit de mesures imposades pel govern espanyol, mostrem el nostre més absolut rebuig. Uns canvis legislatius que suposen la major retallada a l’estat espanyol en els darrers anys. Moltes de vosaltres ja les coneixeu aquestes dràstiques mesures; la pujada de l’IVA (sobretot molt exagerada pel que fa als espectacles culturals i mantenint un % molt elevat en productes de primera necessitat per a una bona part de la població), reduccions de subvencions a organitzacions i sindicats, retallades als sous de les treballadores de la funció pública, més privatitzacions d’empreses públiques i mesures per limitar encara més les tasques dels ajuntaments, així com minvar la representació democràtica i plural en els ens locals.

Aquestes mesures són l’evidència més clara que l’estat espanyol es troba de ‘facto’ intervingut pels designis de la dictadura del capital, de la Unió Europea i l’FMI. Per mostrar el rebuig a aquestes polítiques s’organitza aquesta concentració i cassolada davant de l’Ajuntament de Mataró.

L’acte és convocat per les organitzacions 15M Mataró, Arran, CGT, COS, CUP, IAC-CATAC i Revolta Global-Esquerra Anticapitalista que conformen El Teler, Coordinadora Anticapitalista del Maresme, un espai de trobada i solidaritat sorgit entre les organitzacions arran del treball comú durant la darrera vaga general i la celebració del 1r de maig al Maresme. Durant la tardor la coordinadora farà la seva presentació pública, però davant la gravetat de la situació que estem vivint aquests dies s’ha trobat oportú organitzar aquest primer acte.

 

Fem soroll contra la dictadura del capital

Cassolada i concentració
Dissabte 21 de juliol 19.30 h
Davant l’Ajuntament de Mataró

EL TELER Coordinadora Anticapitalista del Maresme (15M Mataró, Arran, CGT, COS, CUP, IAC-CATAC, Revolta Global-Esquerra Anticapitalista)