Es tracta d’una campanya activa en defensa de la llengua per establir lligams d’actuació continuada.

Els darrers mesos s’han succeït atacs sistemàtics contra la nostra llengua arreu dels Països Catalans, en l’àmbit dels mitjans de comunicació, en l’àmbit de l’administració pública i, finalment, en l’àmbit del sistema educatiu, on el català havia avançat més en els darrers anys. La campanya es centrarà en diverses accions i mobilitzacions que tindran lloc al voltant del proper dissabte 9 de març amb el lema unitari d’Enllaçats per la llengua. A Perpinyà, Girona, Barcelona, Castelló de la Plana, València, Eivissa, Palma, El Mercadal i Ciutadella, ja s’estan preparant accions i se n’hi sumaran moltes altres.Enllaçats per la llengua és una campanya nascuda a les Illes per fer front dels intents de minoritzar el català a les escoles i a les administracions públiques. És avui una expressió que ens convoca a la unitat en la defensa de la llengua que ens és pròpia; més enllà de les Illes, on s’inicià, i que s’ha estès a la totalitat de territoris dels Països Catalans.

Per tant us convoquem el dissabte 9 de març, a una jornada general d’acció per la llengua, amb mobilitzacions enllaçades i simultànies.

Enllaça’t amb el teu perfil, bloc, web, xarxes… Una crida a escoles i ciutadania en general, a penjar el llaç des d’avui mateix a les façanes, als balcons, a les solapes i als perfils de les xarxes socials.

Per a més informació sobre la campanya podeu visitar exllengua.blogspot.com