El cap de setmana del 28 i 29 de maig, la territorial de la COS a les comarques del Camp organitza dos actes per tal de fomentar l'organització sindical als centres de treball des d'un punt de vista nacional, de classe i de gènere.

Els actes tindran lloc a Riudoms, el dissabte 28, i a Valls, el diumenge 29.

El primer dels dos actes programats es desenvoluparà dissabte 28 al matí a Riudoms (el Baix Camp). L'acte s'iniciarà a les 12 del migdia a la plaça de l'Om amb una xerrada amb el títol "El lloc de feina com a espai de lluita", que anirà a càrrec d'Oriol Pintos, membre del sindicat al Barcelonès. En acabar hi haurà un dinar popular de germanor. El preu del tiquet serà de 8 euros i de 5 euros per a aturades, estudiants i precàries.

L'endemà, diumenge 29, a les 5 de la tarda al Casal Popular La Turba de Valls, membres del sindicat al Camp realitzaran una presentació d'aquest i conduiran un debat sobre la necessitat de desenvolupar la lluita laboral i social als centres de treball. En acabar, el músic reusenc d'origen basc, Juantxo Skalari, realitzarà una actuació en acústic amb cançons pròpies i del seu anterior grup Skalariak.

@COS_elCamp

 photo cartellwebcoscampmaig2016_zpsh0ebzcq6.png