L’empresa, de caràcter internacional, i establerta als Països Catalans des de ja fa anys, es dedica al subministrament de recanvis d’automòbil.

La Coordinadora Obrera Sindical ha obtingut 3 delegats sindicals al comitè d’empresa del centre de treball de Sogefi Filtration a Cerdanyola del Vallès, empatant així amb CCOO que també ha obtingut 3 delegats i per davant de UGT, CGT i CSIF (tots 3 amb 1 delegat).

Amb l’obtenció d’aquests representants sindicals per part de la COS, l’objectiu immediat és reactivar la participació del comitè d’empresa, consolidar l’aposta sindical de la COS de traslladar totes les decisions importants a les assemblees de treballadors i oposar-se frontalment a les retallades que pugui proposar l’empresa i que ja ha vingut fent fins ara arran del descens de la producció per la Crisi.

Després d’haver afrontat una proposta d’ERTO, els nous delegats de la COS es proposen lluitar per evitar qualsevol precarització que es pugui donar a la plantilla que actualment compon el centre de treball i millorar les condicions actuals d’aquells que es troben en major situació de desprotecció."